Στην αντεπίθεση με μηνύσεις και αγωγές ο Ντομινίκ Στρος Καν - iefimerida.gr

Στην αντεπίθεση με μηνύσεις και αγωγές ο Ντομινίκ Στρος Καν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μηνύσεις και αγωγές κατά εφημερίδων, περιοδικών και ενός συμβούλου του Νικολά Σαρκοζί απαντούν ο Ντομινίκ Στρος Καν και η σύζυγός του Αν Σενκλέρ για όλα όσα γράφτηκαν και γράφονται ακόμη για την περιβόητη υπόθεση της καμαριέρας στη Νέα Υόρκη αλλά και άλλες πικάντικες ιστορίες που φέρεται να έχουν ως πρωταγωνιστή τον άνθρωπο που πολλοί θεωρούσαν ως σίγουρο επόμενο πρόεδρο της Γαλλίας.

«Ούτε η Αν Σενκλέρ ούτε ο Ντομινίκ Στρος Καν επιθυμούν να περιορίσουν την ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών και την ελευθερία έκφρασης. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να δεχθούν ούτε για ένα λεπτό ότι είναι δυνατό να παραβιάζεται η προσωπική τους ζωή κατά τρόπο ώστε να μπορεί να γίνεται στοιχείο εμπορικής εκμετάλλευσης», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζεύγους.

Ο κ. Στρος Καν σύμφωνα με τους νομικούς του συμβούλους, το ζεύγος θα στραφεί εναντίον της εφημερίδας Le Figaro και των περιοδικών L' Express, Nouvel Observateur, Paris Match, όπως και του σκανδαλοθηρικού VSD, ενώ στο στόχαστρο με υποβολή μήνυσης θα βρεθεί και ο Ανρί Γκενό, στενός φίλος και σύμβουλος του προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Ο σύμβουλος του Γάλλου προέδρου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε τηλεοπτικό σταθμό είχε δηλώσει ότι «η υπόθεση Στρος-καν δεν αποτελεί ιδιωτικό ζήτημα, αλλά θα μπορούσε να τοποθετηθεί στην περιοχή όπου η ιδιωτική ζωή συναντά την εγκληματικότητα».

Από τη Le Figaro το ζεύγος θα ζητήσει εκατό χιλιάδες ευρώ για τη δημοσίευση άρθρου στο οποίο αναφερόταν ότι η Σενκλέρ είχε εξοργιστεί με τα καμώματα του άνδρα της αλλά και υποστεί ψυχικό τραύμα από τις αναφορές στα πολυπρόσωπα σεξουαλικά όργια στα οποία επιδιδόταν. Μάλιστα στο συγκεκριμένο άρθρο ο συντάκτης ανέφερε ότι η Σενκλέρ επρόκειτο να ζητήσει διαζύγιο.

Τα υπόλοιπα έντυπα που βρίσκονται στο στόχαστρο είχαν αναφέρει ότι ο κ. Στρος-καν βρισκόταν στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού μετά την «ταλαιπωρία της Νέας Υόρκης» καθώς και ότι είχε παραδεχθεί στο περιβάλλον του ότι χρειαζόταν και θα αναζητούσε ιατρική βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσει την ψυχαναγκαστική του εμμονή στο σεξ, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ