Αλωνίζουν οι ένοπλοι κακοποιοί στην Αθήνα - iefimerida.gr

Αλωνίζουν οι ένοπλοι κακοποιοί στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη μέρα, η καλύτερα νύχτα, το αστυνομικό δελτίο είναι γεμάτο από επιθέσεις ληστών σε σπίτια σε καταστήματα. Οι δράστες με το που πέσει το φως του ήλιου πιάνουν «δουλειά» και τρομοκρατούν τους πολίτες.
Χθες λοιπόν σημειώθηκαν δύο επιθέσεις σε σπίτια και πέντε σε καταστήματα.

Η αρχή έγινε από τη λεωφόρο Μεσογείων όπου ένοπλος δράστης εισέβαλε κρατώντας όπλο, άρπαξε τις εισπράξεις και έφυγε με τη μηχανή. Την ίδια ώρα σε γειτονιά της Νέας Σμύρνης δυο ληστές απειλούσαν με μαχαίρι ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου πήραν τα χρήματα από το ταμείο και έφυγαν με τα πόδια.

Κακοποιοί «χτύπησαν» βενζινάδικο το Καματερό και απειλώντας με μαχαίρια τον υπάλληλο άρπαξαν την είσπραξη. Ίδια ατυχία είχε και ένας άλλος υπάλληλος πρατηρίου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς δύο ένοπλοι τον απείλησαν και άδειασαν το ταμείο. Τέλος τρεις ήταν οι δράστες που εισέβαλαν λίγο μετά τις εννιά πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην στην Αθήνα, ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και πελάτες, άρπαξαν ό,τι βρήκαν στο ταμείο και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ