Παραπέμπεται τελικά σε δίκη ο Μπιλ Κόσμπι -Για σεξουαλική επίθεση πριν από 12 χρόνια - iefimerida.gr

Παραπέμπεται τελικά σε δίκη ο Μπιλ Κόσμπι -Για σεξουαλική επίθεση πριν από 12 χρόνια

 (φωτογραφία: Tracie Van Auken/EPA/ΑΠΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δίκη παραπέμπεται ο αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Δικαστήριο της Πενσιλβάνια έκρινε την Τρίτη, ότι τα στοιχεία που συγκέντρωσε και παρουσίασε ο εισαγγελέας αρκούν για να παραπεμφθεί σε δίκη ο Μπιλ Κόσμπι.

Ο 78χρονος δημιουργός του «Cosby Show» έχει ακόμη τη δυνατότητα να αποφύγει τη δίκη εάν δηλώσει ένοχος για την υπόθεση αυτή, κάτι που θα σήμαινε ότι θα απόμενε μόνο να ανακοινωθεί η ποινή του.

Στη σημερινή, προκαταρκτική απόφασή του η δικαστής της κομητείας Μοντγκόμερι έκρινε ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία προκειμένου να δικαστεί ο Κόσμπι με την κατηγορία ότι το 2004 νάρκωσε και επιτέθηκε σε μια γυναίκα, την Αντρέα Κόνσταντ.

«Καλή σας τύχη, κύριε» είπε η δικαστής Ελίζαμπεθ Μακχιού στον Κόσμπι, αφού ανακοίνωσε την απόφασή της. Ο ηθοποιός απάντησε "ευχαριστώ" και αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία άλλη δήλωση.

Ο Κέβιν Στιλ, ο εισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι, βάσισε την υπόθεση στις γραπτές καταθέσεις που είχαν δώσει το 2005 τόσο η Κόνσταντ όσο και ο Κόσμπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ