Παραίτηση-σοκ του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών - iefimerida.gr

Παραίτηση-σοκ του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών

γενικός γραμματέας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτηση του από τη θέση του γενικού γραμματέα δημοσιονομικής πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών υπέβαλε ο Ηλίας Πεντάζος, ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της ομάδας διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Ο κ. Πεντάζος παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ενώ είχε συζητήσει το θέμα με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο πριν ένα μήνα.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων συντονιστών στην προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, καθώς επίσης και κεντρικό πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Συμφωνήθηκε δε να παραμείνει στη θέση του, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για διάστημα μερικών ακόμη ημερών προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ