EgyptAir: Ρωσία και Ισραήλ μιλούν για τρομοκρατική ενέργεια - iefimerida.gr

EgyptAir: Ρωσία και Ισραήλ μιλούν για τρομοκρατική ενέργεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και η ρωσική πλευρά όπως και το Ισραήλ, φαίνεται να κλίνουν προς την εκδοχή της τρομοκρατικής επίθεσης για το μοιραίο Airbus της EgyptAir.

Ο Αλεξάντερ Βορντίκοφ, επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) σχολίασε πως η συντριβή της πτήσης MS804 πιθανότατα είναι αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης.

«Δυστυχώς, συνέβη ένα ακόμη δυστύχημα με αεροσκάφος της Egypt airlines. Είναι πολύ πιθανό θα πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση που οδήγησε στο θάνατο 66 ανθρώπους από 12 χώρες είπε ο Βορντίκοφ, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου του Συμβουλίου των αρχηγών της ασφάλειας και των ειδικών υπηρεσιών των χωρών-μελών της CIS, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Και ο Αιγύπτιος υπουργός Μεταφορών είχε δηλώσει νωρίτερα πως η τρομοκρατική ενέργεια είναι πιο πιθανή από μηχανική βλάβη

Η πτήση MS804 της Egyptair προερχόμενη από το Παρίσι και κατευθυνόμενη προς το Κάιρο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ 130 ν.μ νοτιοανατολικά της Καρπάθου, στις 02:45. Μετέφερε 55 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ισραηλινός δημοσιογράφος «στο Ισραήλ εκτιμούν ότι τρομοκρατική επίθεση επέφερε την συντριβή του αιγυπτιακού αεροπλάνου.

EgyptAir: Ρωσία και Ισραήλ μιλούν για τρομοκρατική ενέργεια  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ