Θεοδωράκης για Φώφη: Κάποιοι ονειρεύονται περασμένα μεγαλεία - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για Φώφη: Κάποιοι ονειρεύονται περασμένα μεγαλεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Σταύρος Θεοδωράκης, με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, έστειλε μήνυμα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη για τον διάλογο σχετικά με τη συνεργασία στον χώρο του Κέντρου.

«Ο τόπος έχει ανάγκη από μία μεγάλη κεντρώα προοδευτική παράταξη. Για να μπορέσουμε επιτέλους να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Και γι' αυτό εργαζόμαστε», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε:

«Όμως, φοβάμαι ότι κάποιοι δεν θέλουν να ξεβολευτούν. Ονειρεύονται τα περασμένα μεγαλεία και νομίζουν ότι θα τα ξαναζήσουν. Ο τόπος όμως για να πάει μπροστά θέλει νέες δυνάμεις. Θέλει ανθρώπους που θα ασχοληθούν τώρα με την πολιτική, που θα σπάσουν το παλιό κατεστημένο και θα μπουν και θα ενισχύσουν αυτή την κεντρώα παράταξη. Αυτό είναι το δικό μας κάλεσμα, να ενωθούμε, αλλά να ενωθούμε και να πληθύνουμε. Όχι να μείνουμε με τους παλιούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ