Πτήση EgyptAir: Ερευνα στη Γαλλία για το πλήρωμα εδάφους της εταιρείας - iefimerida.gr

Πτήση EgyptAir: Ερευνα στη Γαλλία για το πλήρωμα εδάφους της εταιρείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εφημερίδα Le Figaro, επικαλούμενη πηγή της γαλλικής συνοριοφυλακής, γράφει πως οι Γάλλοι ερευνητές επικεντρώνουν την προσοχή τους στο πλήρωμα εδάφους της EgyptAir στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle.

Αναζητούν στοιχεία και πληροφορίες για να διαπιστώσουν αν παραβιάστηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Παρισιού.

Μάλιστα, η Figaro υπενθυμίζει ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο επικεφαλής της υπηρεσίας αεροδρομίων του Παρισού, Ογκουστίν ντε Ρομανέ, είχε ανακοινώσει ότι από την αρχή του 2015 είχαν ανακληθεί οι άδειες πρόσβασης από σχεδόν 70 υπαλλήλους που δούλευαν στα πιο ασφαλή σημεία του αεροδρομίου του Παρισιού και ένας από τους λόγους ήταν η ριζοσπαστικοποίηση.

Την ίδια ώρα, το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για την εξαφάνιση του αεροπλάνου της EgyptAir. Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού και σε αυτό επέβαιναν 15 Γάλλοι πολίτες. Εξαφανίστηκε ενώ πετούσε περίπου 150 μίλια νοτίως της Καρπάθου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ