Βρέντζος στους παίκτες του Ολυμπιακού - «Μαύρη μέρα για το σύλλογο» - iefimerida.gr

Βρέντζος στους παίκτες του Ολυμπιακού - «Μαύρη μέρα για το σύλλογο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του Ολυμπιακού προς τους παίκτες της ομάδας μετέφερε ο Γιάννης Βρέντζος, μετά τον χαμένο τελικό με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Γιάννης Βρέντζος λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα «Πρωταθλητής». Ο διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, έριξε «γκάζια» στους παίκτες, χαρακτηρίζοντας την ημέρα, μαύρη για το σύλλογο.

«Σίγουρα, όλη αυτή η κατάσταση που διαμορφώθηκε τον τελευταίο μήνα έπαιξε σημαντικό ρόλο και σας επηρέασε αγωνιστικά. Ωστόσο, η εικόνα που παρουσιάσατε και βέβαια το αποτέλεσμα του τελικού συνιστούν μαύρη μέρα για τον σύλλογο. Από σήμερα κιόλας, θέλω όλοι να σκεφτείτε τι συνέβη. Και εν όψει της νέας χρονιάς, ο καθένας από εσάς να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον σύλλογο και τη σχέση του με αυτόν», ανέφερε το στέλεχος της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ γιαννης βρεντζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ