ΑΕΚ: 500 οπαδοί της Ενωσης στο ξενοδοχείο - «Ντόπες» στους παίκτες για τον τελικό - iefimerida.gr

ΑΕΚ: 500 οπαδοί της Ενωσης στο ξενοδοχείο - «Ντόπες» στους παίκτες για τον τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δεδομένο ότι στον τελικό του Κυπέλλου την Τρίτη το βράδυ (20:30) δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν... ραντεβού απόψε έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας.

Ετσι, λίγο μετά τις 20:00 περισσότεροι από 500 οπαδοί της Ενωσης βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και με συνθήματα και καπνογόνα έδωσαν... ρυθμό τελικού στους παίκτες, από τους οποίους ζήτησαν το Κύπελλο αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγήκαν για λίγο έξω στο ξενοδοχείο και τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους και τις προτροπές τους και υποσχέθηκαν να δώσουν τα πάντα για να πάρει η Ενωση το τρόπαιο μετά από πέντε χρόνια.

Όλη η ομάδα κάποια στιγμή βγήκε στην είσοδο του ξενοδοχείου. Αποθέωση και λαϊκή απαίτηση, την κατάκτηση του κυπέλλου. Με το μήνυμα του κόσμου προς τους παίκτες, να είναι λιτό και ξεκάθαρο: «Αύριο δεν θα μπορούμε να βρεθούμε στο γήπεδο. Να ξέρετε όμως πως είμαστε δίπλα σας. Πάμε να πάρουμε το κύπελλο». Μάλιστα ο κόσμος μπήκε ακόμα και μέσα στο λόμπι του ξενοδοχείου, φωνάζοντας συνθήματα για την κατάκτηση του κυπέλλου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ