Σοκαριστικό tweet Τούρκου βουλευτή μετά την ήττα της Φενέρ: Να καταρρίψουμε κι άλλο ρωσικό μαχητικό - iefimerida.gr

Σοκαριστικό tweet Τούρκου βουλευτή μετά την ήττα της Φενέρ: Να καταρρίψουμε κι άλλο ρωσικό μαχητικό

(ΑΠΕ/ EPA/ SOEREN STACHE)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε μία απίστευτη ανάρτηση Τούρκου βουλευτή στο Twitter, ο οποίος πρότεινε να... καταρριφθεί κι άλλο ρωσικό μαχητικό, εξαιτίας του αποτελέσματος στον τελικό της Euroleague.

Το βράδυ της Κυριακής, η CSKA Μόσχας κατέκτησε το τρόπαιο, κερδίζοντας την Φενέρμπαχτσε στην παράταση με 101-96. Το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά χαροποίησε τον Σαμίλ Ταγιάρ.

Ο Τούρκος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος λίγα λεπτά αργότερα έγραψε στο Twitter «Πρέπει να καταρριφθεί άλλο ένα ρωσικό μαχητικό». Η φράση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους χρήστες του Twitter και τη Δευτέρα ο Ταγιάρ επανήλθε δηλώνοντας από το ίδιο μέσο ότι αστειευόταν για να «φύγει η ένταση», γράφει το RT.

Οι σχέσεις Αγκυρας- Μόσχας έχουν «παγώσει» από τις 24 Νοεμβρίου του 2015, όταν ένα τουρκικό F16 κατέρριψε ένα ρωσικό Su-24. Ο ένας πιλότος εκτελέστηκε από Τουρκμένους αντάρτες, ενώ για τη διάσωση του άλλου οργανώθηκε επιχείρηση που ήταν επιτυχής, όμως κατά τη διάρκειά της ένα μέλος της επιχείρησης σκοτώθηκε.

Από τότε, η Τουρκία επιμένει ότι το ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον εναέριο χώρο της, ενώ οι Ρώσοι απαντούν ότι το Su-24 βρισκόταν πάνω από τη Συρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρωσικό μαχητικό Φενέρ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ