Η Λυρική «παίρνει» τους δρόμους: Η «όπερα της βαλίτσας» πάει Τεχνόπολη - iefimerida.gr

Η Λυρική «παίρνει» τους δρόμους: Η «όπερα της βαλίτσας» πάει Τεχνόπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγική ιστορία του επικεφαλής ενός περιπλανώμενου θιάσου της commedia dell' arte.

Η «Όπερας της Βαλίτσας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή, παρουσιάζει το έργο «Παλιάτσοι», του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Μαΐου, στις 8μ.μ., στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη όπερα του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, σκηνοθετεί ο Ισίδωρος Σιδέρης και συμμετέχουν νεότεροι και καταξιωμένοι μονωδοί της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ο Παλιάτσος Κάνιο πρέπει να κάνει το κοινό του να γελάσει, αν και έχει μόλις πληροφορηθεί για την απιστία της Κολομπίνας, την οποία υποδύεται η γυναίκα του, Νέντα. Τα όρια ανάμεσα στη μυθοπλασία και στην πραγματικότητα αρχίζουν να θολώνουν, καθώς ο εξαγριωμένος και απατημένος Παλιάτσος μαχαιρώνει την άπιστη γυναίκα του και τον εραστή της πάνω στη σκηνή. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια υπογράφει ο Γιάννης Κατρανίτσας, ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται ο Φρίξος Μόρτζος.

Είσοδος ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όπερα της βαλίτσας λυρική Τεχνόπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ