Πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS στην Τουρκία - iefimerida.gr

Πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS στην Τουρκία

ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/STR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πιθανή τρομοκρατική επίθεση του ISIS στην Τουρκία στις 19 Μαΐου κάνουν λόγο πληροφορίες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MIT), όπως αποκαλύπτει η Habertürk.

Οι μυστικές υπηρεσίες φέρεται να προειδοποίησαν για 10 τζιχαντιστές, που βρίσκονται στη χώρα και σχεδιάζουν χτυπήματα σε ισάριθμες μητροπολιτικές ζώνες, κυρίως στην Αγκυρα.

Πληροφορίες, που μεταδίδει η Habertürk, αναφέρουν πως πιθανοί στόχοι είναι το μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ, η πρεσβεία των ΗΠΑ και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Η 19η Μαΐου είναι ημέρα γιορτής της γείτονος χώρας, καθώς πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για την ημέρα Νεολαίας και Αθλησης.

Γεγονός πάντως είναι πως οι ένοπλες δυνάμεις έχουν διαψεύσει το γεγονός πως το μαυσωλείο του Κεμάλ θα είναι κλειστό κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ