Και στο τέλος κερδίζει ο Ομπράντοβιτς – Η Φενέρ στον τελικό της Euroleague - iefimerida.gr

Και στο τέλος κερδίζει ο Ομπράντοβιτς – Η Φενέρ στον τελικό της Euroleague

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ημιτελικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Ελληνες, ο νικητής κρίθηκε στην παράταση με την Φενέρ του Ομπράντοβιτς να κερδίζει με 88-77 την Λαμποράλ Κούτσα στον 2ο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο.

Ετσι, η ομάδα του Ζοτς και του Κώστα Σλούκα θα παίξει το βράδυ της Κυριακής στον μεγάλο τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ιτούδη.

Πρώτος σκόρερ για τους Τούρκους ο Μπογκντάνοβιτς με 18, ο Σλούκας είχε 13 και ήταν καθοριστικός, ενώ για την ισπανική ομάδα ο Μπουρούσης είχε 22 με 3/4 τρίποντα.

Ο χρυσοδάκτυλος Ομπράντοβιτς του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει ήδη κατακτήσει 8 φορές τον τίτλο με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Παρτίζαν, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκός) και ετοιμάζεται να το κάνει και με πέμπτη. Επίσης ο Ζοτς δεν έχει χάσει πάρα μόνο μία φορά στους εννιά τελικούς που κοουτσάρισε!

Την Κυριακή, 15 Μαΐου ο «μικρός» τελικός Λαμποράλ - Λοκομοτίβ θα αρχίσει στις 18:00, ενώ οι δύο φιναλίστ θα πάρουν θέση στο τζάμπολ του τελικού, στις 21:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαμποραλ Φενέρ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ