ΝΔ: Καταστροφικές οι συνέπειες της φορολογίας στα καύσιμα - iefimerida.gr

ΝΔ: Καταστροφικές οι συνέπειες της φορολογίας στα καύσιμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για την αγορά, τον παραγωγικό ιστό και τους πολίτες, η αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα επισημαίνουν 43 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ερώτησή τους στον αρμόδιο υπουργό.

Στην ερώτηση που κατέθεσε ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας σημειώνεται ότι «πρόκειται για άλλη μια συνέπεια της ανεύθυνης πολιτικής της αυταπάτης, και του εσκεμμένου ψεύδους των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που οδηγεί σε συνεχή αναζήτηση μέτρων «εδώ και τώρα». Το κράτος «απατεώνας» που ενθάρρυνε την πετρελαιοκίνηση τώρα την τιμωρεί με την καθοδήγηση της αριστερής και δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης κυβέρνησης, που πλήττει περαιτέρω τους αδύναμους, ιδιαίτερα μετά την ψήφιση των νέων δυσβάσταχτων φορολογικών μέτρων, σημειώνει ο κ. Σκρέκας.

Με την ερώτησή του, ζητά από την Κυβέρνηση να αποσαφηνίσει τις προθέσεις για τον ΕΦΚ, και να δώσει συγκεκριμένο σχέδιο για το πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει τις αρρυθμίες σε κοινωνία και αγορά.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ΕΦΚ καύσιμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ