Ελεονώρα Μελέτη: Ο χωρισμός που με πείραξε πολύ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Ο χωρισμός που με πείραξε πολύ [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη.

H αγαπημένη παρουσιάστρια, απολύτως ακομπλεξάριστη, δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα, ακόμη και να προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια διηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στη ζωή της μέσα στο 2012, το οποίο τη στιγμάτισε πολύ, όπως είπε, και δυσκολεύτηκε εξίσου να το ξεπεράσει.

«Πέρασα πολύ θυμό. Έκανα μια γνωριμία το 2012 με ένα παιδί που μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έλεγα ούτε στους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ότι υπάρχει αυτή η γνωριμία για να μη μαθευτεί. Μας βλέπει ένας άνθρωπος που είχε επαφές με μια σοβαρή οικονομική εφημερίδα και βγάζει την είδηση. Το παίρνουν και τα lifestyle περιοδικά. Χωρίς να ενημερωθώ, έχουν μπει μέσα στο Facebook του παιδιού, έχουν ξεσηκώσει όλες τις προσωπικές του φωτογραφίες και τις έχουν κάνει εξώφυλλο. Καταστροφή! Λάκισε εντός 48 ωρών! Μπήκα στη διαδικασία να κάνω αγωγή στο περιοδικό και να ζητήσω με ασφαλιστικά μέτρα να μην ασχοληθεί ποτέ κανείς με την προσωπική μου ζωή. Μου πήρε πολύ καιρό για να το ξεπεράσω. Για δύο χρόνια δεν εμφανιζόμουν πουθενά», είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής παρουσιάστρια.


Η Mελέτη μιλά για τον χωρισμό που την στιγμάτισε από Enikos_gr

Πηγή βίντεο: enikos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελεονώρα Μελέτη χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ