Ατάκα αποχαιρετισμού από τον Ιμπραΐμοβιτς: «Ηρθα σαν βασιλιάς και φεύγω σαν θρύλος» - iefimerida.gr

Ατάκα αποχαιρετισμού από τον Ιμπραΐμοβιτς: «Ηρθα σαν βασιλιάς και φεύγω σαν θρύλος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το κοινό της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αύριο (14/5) θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στο «Παρκ ντε Πρενς» με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος μετακόμισε στο Παρίσι το 2012 και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα του Παρισιού, ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στην κατάκτηση των τεσσάρων συνεχόμενων πρωταθλημάτων και φέτος το καλοκαίρι θα επιλέξει τον νέο προορισμό της καριέρας του.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό της Παρί Σεν Ζερμέν, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του «Παρκ ντε Πρενς», την οποία συνόδευσε με την εξής ατάκα: Τελευταίο παιχνίδι μου αύριο στο «Παρκ ντε Πρενς». Ηρθα σαν βασιλιάς και φεύγω σαν θρύλος».

Ατάκα αποχαιρετισμού από τον Ιμπραΐμοβιτς: «Ηρθα σαν βασιλιάς και φεύγω σαν θρύλος» | iefimerida.gr 0

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε να πεί ένα «ευχαριστών» στον Ιμπραϊμοβιτς μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media

Ατάκα αποχαιρετισμού από τον Ιμπραΐμοβιτς: «Ηρθα σαν βασιλιάς και φεύγω σαν θρύλος» | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ