Πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου στις 17 Μαΐου - Με εντολή της FIFA - iefimerida.gr

Πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου στις 17 Μαΐου - Με εντολή της FIFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο κοντά από ποτέ έχει φτάσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και η διεξαγωγή του την Τρίτη στις 17 Μαϊου δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί ακόμη και σήμερα.

Η FIFA ανέλαβε δράση και ήταν αυτή που επιχείρησε να βοηθήσει ώστε να καμφούν οι αντιστάσεις από πλευράς Σταύρου Κοντονή. Η αλλαγή στους βοηθούς του Τάσου Σιδηρόπουλου και ο ορισμός αυτών που τον συνοδεύουν σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του, φαίνεται πως αποτελεί εντολή της FIFA, η οποία θεωρεί πως δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα από πλευράς του υφυπουργού Αθλητισμού.

Το μοναδικό που θα πρέπει πλέον να αλλάξει, είναι οι ημερομηνίες των πλέι-οφ της Super League αφού η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να δώσει αγώνα την Κυριακή το βράδυ και την Τετάρτη το βράδυ, αν τελικά ο τελικός διεξαχθεί την Τρίτη. Σε αυτό δεν αρκεί μόνο το τυπικό «ok» από τις ομάδες και τον συναιτερισμό αλλά απαιτείται και η συγκατάθεση της Nova, η οποία διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa ΕΠΟ τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ