Τρεις συντάκτες ανδρικού περιοδικού το τόλμησαν - Μεταμορφώθηκαν σε 10 εβδομάδες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τρεις συντάκτες ανδρικού περιοδικού το τόλμησαν - Μεταμορφώθηκαν σε 10 εβδομάδες [εικόνες & βίντεο]

Πηγή: Men's Health
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την καλύτερη διαφήμιση για την υγιεινή ζωή αλλά και το περιεχόμενο του περιοδικού βρήκε η διοίκηση του «Men's Health» στο Λονδίνο. Τρεις συντάκτες μπήκαν σε ρυθμούς καλοκαιριού και προπονήθηκαν έντονα για 10 εβδομάδες, με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά.

Οι τρεις νέοι, εργαζόμενοι στο «Men's Health», ακολούθησαν ένα πρόγραμμα 10 εβδομάδων, το οποίο το περιοδικό «βάφτισε» Beach Body Club.

Η απώλεια βάρους, ποσοστού λίπους και η αύξηση μυικής μάζας προκάλεσαν εντυπωσιακές αλλαγές στα κορμιά των τριών ανδρών, οι οποίοι προσπάθησαν να αποδείξουν πως με σωστή εκγύμναση και διατροφή όλοι οι άντρες μπορούν να έχουν το σώμα που ονειρεύονται.

Ο Ντιν Στάτμαν, 28 ετών, ο Ματ Χάλμπι, 31 ετών, και ο Τζακ Χαρτ, 22 ετών, μπήκαν σε μια διαφορετική καθημερινότητα έξι προπονήσεων την εβδομάδα, ενώ άλλαξαν ριζικά τη διατροφή τους, η οποία έγινε πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και κρέας.

Τρεις συντάκτες ανδρικού περιοδικού το τόλμησαν - Μεταμορφώθηκαν σε 10 εβδομάδες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστική άντρες πρόγραμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ