Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει με μαγιό-«Ο Λοβέρδος, ο πιο ωραίος άντρας της Βουλής» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει με μαγιό-«Ο Λοβέρδος, ο πιο ωραίος άντρας της Βουλής» [εικόνες]

Φωτογραφία: Down Town
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Αυλωνίτου που υποστήριξε πως η Ελλάδα έσωσε το χρεοκοπημένο ΔΝΤ, αυτή τη φορά ποζάρει με μαγιό για χάρη περιοδικού.

Αλλοτε μέσα στην πισίνα με το μαγιό της και άλλοτε με τα αθλητικά της να κάνει ασκήσεις το ταρτάν, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για όλα.

Ερωτηθείσα για το εάν θα μπορούσε να ζήσει με σύνταξη των 600 ευρώ απάντησε: «Όχι είναι δύσκολα. Από εκεί και ύστερα, όλοι μας ζούσαμε με περισσότερα και έχουμε μάθει να ζούμε με λιγότερα. Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων γεμίζανε ένα τρύπιο πιθάρι. Με αυτά τα μέτρα φιλοδοξούμε να βγούμε από την κρίση».

Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει με μαγιό-«Ο Λοβέρδος, ο πιο ωραίος άντρας της Βουλής» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στον σταθμό του ART αλλά και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια Parole, η κ. Αυλωνίτου ανέφερε πως «Στον Μυλωνάκη καταρχάς έχω πάρα πολύ καιρό να πάω γιατί έχει ξεφύγει. Άλλαξε το στυλ του, λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και υπερβάλλει. Όσον αφορά στην Πάνια πήγα μία φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κ. Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει διά τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω σε εκπομπή της. Θα περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της».

Η κ. Αυλωνίτου, μάλιστα, δεν δίστασε να κατονομάσει τον Ανδρέα Λοβέρδο ως τον πιο γοητευτικό άνδρα του κοινοβουλίου.

«Ετυμολογικά, γοητευτικός, σημαίνει αυτός που βγάζει τις πιο γοερές κραυγές. Με αυτή την έννοια ο πιο γοητευτικός άνδρας στο σημερινό κοινοβούλιο είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος», δήλωσε.

Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει με μαγιό-«Ο Λοβέρδος, ο πιο ωραίος άντρας της Βουλής» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ήμουν πολύ κουρασμένη, καθώς τα δύο 24ωρα βρισκόμουν καθημερινά στη Βουλή τουλάχιστον 12 με 14 ώρες και χρειαζόμουν ύπνο. Παρόλα αυτά, ήμουν σε υπερένταση και δεν κατάφερα να κοιμηθώ πολύ καλά», αποκάλυψε η Ελένη Αυλωνίτου.

Σχετικά με τα μέτρα και το βράδυ της ψήφισης του ασφαλιστικού επεσήμανε:«Σκληρά μέτρα για ποιους; Ακόμα και αν δεν είχαμε τα μνημόνια, το ασφαλιστικό σύστημα θα έπρεπε να αταχθεί. Τα ταμεία ήταν προς κατάρρευση και οφείλαμε να πάρουμε μία απόφαση για το καλό μας. Το σύστημα που φτιάξαμε είναι βιώσιμο, απλό και δίκαιο, με ενιαίους κανόνες για όλους και δίκαιη κατανομή των βαρών σε όσους αυτήν τη στιγμή μπορούν να πληρώσουν περισσότερα».

Φωτογραφίες: Down Town

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Αυλωνίτου μαγιό φωτογραφίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ