Με κόσμο το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός των πλέι οφ στην Τούμπα - iefimerida.gr

Με κόσμο το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός των πλέι οφ στην Τούμπα

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ στο θέμα της επιπλέον ποινής που του είχε επιβληθεί για το Κύπελλο Ελλάδας για τα επεισόδια με τον ΟΣΦΠ στην Τούμπα.

Πέρα από τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με τις οποίες είχε τιμωρηθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» για τα γεγονότα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, είχαν προστεθεί άλλες δυο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Καλλονή (για την ίδια διοργάνωση).

Δεδομένου ωστόσο ότι εκείνη η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ «πατούσε» σε έναν κανονισμό που δεν ισχύει πλέον στη Σούπερ Λίγκα, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης είχε καταθέσει έφεση.

Σήμερα λοιπόν ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι δικαιώθηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ποινή Τούμπα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ