Τελικός Κυπέλλου για Τρίτη 17/5 - Πού διαφωνούν και πού συμφωνούν - iefimerida.gr

Τελικός Κυπέλλου για Τρίτη 17/5 - Πού διαφωνούν και πού συμφωνούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέρες κυλούν και λύση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έχει βρεθεί. Η ΕΠΟ υποχώρησε ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού και τον όρισε στις 17 Μαϊου όμως αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως όλα οδηγούν στη διεξαγωγή του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ διευκρίνιζε πως δεν αναμένεται κάποια αλλαγή όσον αφορά τους βοηθούς του Τάσου Σιδηρόπουλου, με την επιλογή τους να είναι το βασικό θέμα της διαφωνίας του Σταύρου Κοντονή αφού δεν είχαν τηρηθεί όσα είχε συμφωνήσει με την ΕΠΟ.

Ωστόσο από την στιγμή που ο τελικός δεν πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. Πρώτο και σημαντικότερο τα πλέι-οφ της Super League, τα οποία ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης. Ακόμη και αν η Nova μαζί με τον συναιτερισμό, δεχθούν να ορίσουν νέες ημερομηνίες, θα πρέπει να βρεθεί και νέα λύση. Κι αυτό γιατί μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ, το 5ο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο όπου θεωρητικά θα μεταφερθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο αν τελικά γίνουν όλα δεκτά ώστε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Ομως η συνύπαρξη οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ αποτελεί μείγμα έκρηξης, ακόμη και αν διαφοροποιηθούν οι ώρες έναρξης των αγώνων. Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες φαντάζει λοιπόν τη δεδομένη χρονική στιγμή, η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ