Μεγαλύτερη κάλυψη, διπλάσιες ταχύτητες...δεν είναι μύθος! - iefimerida.gr

Μεγαλύτερη κάλυψη, διπλάσιες ταχύτητες...δεν είναι μύθος!

Φωτογραφία: pixabay.com/TheHilaryClark
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εποχή που οι εξελίξεις στην τεχνολογία και στη ζωή μας γενικότερα τρέχουν με υψηλούς ρυθμούς οι ανάγκες για διπλάσιες ταχύτητες πλοήγησης και ακόμα καλύτερη κάλυψη στο δίκτυο που πληρώνουμε είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες. Είναι απαραίτητες κι απαιτητές.

Ήλιος, θάλασσα και καλή παρέα είναι το τρίπτυχο της καλοπέρασης για το καλοκαίρι. Αυτές τις μοναδικές στιγμές όλοι θέλουν να τις μοιράζονται με τους φίλους τους άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Γι αυτό και αναζητούν υψηλές ταχύτητες mobile internet, αλλά και μεγάλη πληθυσμιακή κάλυψη σε 4G και 4G+ ώστε όπου βρεθούν να είναι πάντα online.

Μία φωτογραφία από μία «κρυμμένη» παραλία, οι πλάκες της παρέας όπου και αν βρεθεί, οι ρομαντικές στιγμές είναι μερικοί μόνο από τους αγαπημένους τρόπους για να μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Είναι αυτό που προσφέρει η Vodafone γιατί φροντίζει να βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα και να τους δίνει αυτή τη δυνατότητα με διπλάσια πληθυσμιακή κάλυψη σε 4G και 4G+.

Η ελευθερία στην έκφραση είναι αξία ανεκτίμητη και κάθε τι που την εμποδίζει πρέπει να μας αποζημιώνει. Στην καθημερινότητά μας μπορεί να γίνει αυτό;

Κι όμως γίνεται. Έμπρακτα κι απλά. Αρκεί να νιώθεις σίγουρος για την ποιότητα του δικτύου που παρέχεις και για την καθημερινή ασταμάτητη προσπάθεια να βελτιώνεσαι. Κι αν σε κάποιο σημείο -στιγμιαία ίσως - κάτι δεν έχει πάει τόσο καλά να αναλαμβάνεις το κόστος.

Οι υψηλές ταχύτητες mobile internet σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και καθημερινής προσπάθειας των ανθρώπων της Vodafone για βελτίωση του δικτύου.

Μάλιστα η προσπάθεια αυτή αποκτά πλέον και έναν διαδραστικό χαρακτήρα, αφού οι συνδρομητές έχουν πλέον τη δυνατότητα να... πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αν τύχει να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα mobile internet, απλώς ενημερώνουν τη Vodafone και η εταιρεία τους αποζημιώνει, με έναν απλό και εύκολο τρόπο μέσω της εφαρμογής MyVodafone.

Σίγουρα, έμπρακτα κι απλά εκφραζόμαστε κι επικοινωνούμε. Αυτό σημαίνει εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VODAFONE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ