Σάλος στην Ολλανδία: 20χρονη υπεβλήθη σε ευθανασία -Είχε κατάθλιψη λόγω σεξουαλικής κακοποίησης - iefimerida.gr

Σάλος στην Ολλανδία: 20χρονη υπεβλήθη σε ευθανασία -Είχε κατάθλιψη λόγω σεξουαλικής κακοποίησης

Φωτογραφία: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες διαστάσεις στην Ολλανδία έχει προκαλέσει η είδηση σύμφωνα με την οποία μία νεαρή γυναίκα, μόλις 20 ετών έδωσε πρόωρο τέλος στην ζωή της προχωρώντας σε ευθανασία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η γυναίκα είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από νεαρή ηλικία. Mάλιστα, έγγραφε που δημοσιεύονται από την Επιτροπή Ευθανασίας της Ολλανδίας, η άτυχη γυναίκα ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ηλικία των 5 ετών έως και την ηλικία των 15. Η νεαρή κοπέλα έπασχε από χρόνια κατάθλιψη.

Ωστόσο, η εντατική θεραπεία στην οποία προέβη στην αρχή είχε κάποια αποτελέσματα στην ψυχική της κατάσταση, όμως πριν από δυο χρόνια, οι γιατροί έκριναν τελικά ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια τόσο στην Ολλανδία όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η νομιμοποίηση της ευθανασίας δημιουργεί ένα καθεστώς υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολλανδία ευθανασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ