Οριστικό: Χάνει το EURO 2016 και ο Κομπανί - iefimerida.gr

Οριστικό: Χάνει το EURO 2016 και ο Κομπανί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιο πλήγμα για τον Μαρκ Βίλμοτς ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Γαλλίας αφού επιβεβαιώθηκε η απουσία του Βενσάν Κομπανί από την αποστολή του Βελγίου.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο ξεκίνημα του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν υποτροπή στη θλάση στον τετρακέφαλο, τραυματισμός, ο οποίος τον είχε ταλαιπωρήσει σχεδόν όλη τη σεζόν. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Άγγλων αλλά και της ομοσπονδίας του Βελγίου, ο Κομπανί θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση σε τέσσερις μήνες και θεωρήθηκε ότι δεν θα πρέπει να βιαστεί προκειμένου να μην ρισκάρει ξανά.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook: «Θα χάσω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αυτό είναι λυπηρό. Εμπιστεύομαι όμως τους φίλους μου.Από τώρα θα είμαι ο πιο πιστός οπαδός τους και θα είμαι εκεί για να τους υποστηρίξω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βέλγιο βενσαν κομπανι τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ