Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για την υγιεινή διατροφή- Σε μια διαδραστική ιστοσελίδα - iefimerida.gr

Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για την υγιεινή διατροφή- Σε μια διαδραστική ιστοσελίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρώπη «παχαίνει». Ένας στους δύο ενήλικες και ένα στα τρία παιδιά είναι είτε παχύσαρκοι, είτε υπέρβαροι με σοβαρούς κινδύνους για ασθένειες και πρόωρους θανάτους.

Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών σε συνεργασία με το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα με τίτλο «Τι υπάρχει στην κουζίνα μας» με στόχο να ενημερώσει αλλά και να κινητοποιήσει τους ευρωπαϊους πολίτες για τα προβλήματα της παχυσαρκίας.

Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για την υγιεινή διατροφή- Σε μια διαδραστική ιστοσελίδα | iefimerida.gr 0

Οπως σημειώνεται φωτογραφίες νόστιμων υγιεινών τροφίμων έχουν εισβάλλει, στις οθόνες μας. Όμως, τι συμβαίνει στις κουζίνες μας; Ας ελέγξουμε τη δική μας.

Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για την υγιεινή διατροφή- Σε μια διαδραστική ιστοσελίδα | iefimerida.gr 1

Επεξεργασμένα τρόφιμα έχουν εισβάλλει, στις κουζίνες μας, γιατί κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Όμως, ευκολία δε σημαίνει και υγεία. Δεν είναι μυστικό ότι όσο πιο επεξεργασμένο είναι ένα τρόφιμο, τόσο πιο ανθυγιεινό γίνεται.

Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για την υγιεινή διατροφή- Σε μια διαδραστική ιστοσελίδα | iefimerida.gr 2

Τι μπορούμε ώστε να κάνουμε, ώστε τα υγιεινά τρόφιμα να γίνουν «της μόδας», στην κουζίνα μας; Οι λύσεις περιλαμβάνουν αυστηρή αναδιατύπωση, εξίσωση προώθηση, ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Στην ιστοσέλιδα μπορεί κανείς να πλοηγηθεί σε διάφορα σημεία της κουζίνας και να ενημερωθεί για όλα όσα πρέπει να ξέρει για τη διατροφή του.

Η ιστοσελίδα της BEUC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ