Ενταση με Πεδουλάκη στην συνέντευξη Τύπου: Ο Διαμαντίδης είναι πρότυπο, είστε ασεβείς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση με Πεδουλάκη στην συνέντευξη Τύπου: Ο Διαμαντίδης είναι πρότυπο, είστε ασεβείς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ένταση υπήρξε στον ημιτελικό της Basket League ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟ, με οπαδούς των γηπεδούχων να βρίζουν χυδαία τους Ουίλιαμας, Διαμαντίδη και Φώτση.

Μάλιστα, ο Αμερικάνος δεν... άντεξε και κινήθηκε εναντίον τους και λίγο έλειψε να ορμήσει στην κερκίδα κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Μάλιστα, ένταση υπήρξε και στην συνέντευξη Τύπου, όταν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από ερώτηση ότι άνοιξε διάλογο με την κερκίδα αποκάλυψε ότι δεχόντουσαν φτυσιές, αντικείμενα και εν συνεχεία σε μία επόμενη κατά του Διαμαντίδη και της συμπεριφοράς του (τόνισε ο δημοσιογράφος ότι προκάλεσε ο αρχηγός του ΠΑΟ) απάντησε εξοργισμένος ο προπονητής των «πράσινων» χαρακτηριστικά

«Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Εγώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια εδώ. Τώρα να φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη φτάνει στα όρια της ασέβειας. Είναι στα όρια της ασέβειας. Το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο, το αν κάποιος κάνει flopping ή κάτι άλλο, αυτό γίνεται στις τέσσερις γραμμές. Μετά που το ματς τελειώνει όλοι είναι αγαπημένοι. Αν τώρα προσπαθούμε να κάνουμε ένα παιδί που είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά, να βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του μέσα είναι απρεπής... Τι να πω... Είναι 36 χρονών, έχει παίξει, έχει δείξει, έχει προκληθεί, δεν έχει απαντήσει, αλλά δεν έχει αντιδράσει δεν, δεν... Αυτά είναι παλιά κόλπα, πάρα πολύ παλιά. Αφήστε τα... Η γκεμπελική μέθοδος και η προβοκάτσια δεν περνάει. Αφήστε τα αυτά. Μιλάμε για ένα παιδί που είναι κόσμημα για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως ήταν ο Γκάλης και άλλοι. Δεν θέλω να μπω σε άλλα θέματα. Νομίζω ότι κάνετε ένα άλλο πράγμα που δεν θέλω. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Δείτε στο 4.25 και στο 6.25

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ