Super League: Η ΕΠΟ ορίζει διαιτητές για την πρεμιέρα των πλέι οφ - iefimerida.gr

Super League: Η ΕΠΟ ορίζει διαιτητές για την πρεμιέρα των πλέι οφ

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αρκετές ώρες προπαραμονή της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League, ήταν όλα... στον αέρα.

Τελικά όμως έστω και αργά βρέθηκε λύση. Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε τη Super League ότι θα ορίσει διαιτητές για τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ που είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη (18:15 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, 20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ).

Είναι προφανές ότι στην ΕΠΟ έκαναν πίσω υπό τον φόβο των απειλών για αγωγές από τη NOVA, πληροφορίες που κυκλοφόρησαν έντονα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο ορισμός των διαιτητών για την πρώτη αγωνιστική δεν είναι πάντως μία κίνηση που μας επαναφέρει στην ομαλότητα, αφού μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε τι θα γίνει την 2η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Θυμίσουμε ότι με ανακοίνωση της το Σάββατο που μας πέρασε η ΕΠΟ όρισε την 15η Μαΐου ως ημέρας διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου, μια ημερομηνία όμως που δεν είναι αποδεκτή από τον Σταύρο Κοντονή αλλά ούτε και από τις υπόλοιπες ομάδες, πλην του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ