Μπαράζ ληστειών τη νύχτα στην Αθήνα - iefimerida.gr

Μπαράζ ληστειών τη νύχτα στην Αθήνα

ληστείες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μία νύχτα οι ληστές έκαναν βόλτες στην Αθήνα και υπό την απειλή όπλων άρπαζαν χρήματα και αντικείμενα αξίας από τα θύματα τους. Στο Αιγάλεω τρεις ένοπλοι επιτέθηκαν σε διανομέα κρεάτων και του πήραν άγνωστο χρηματικό. Το βράδυ στις 10 το βράδυ, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών στον Ταύρο και οπλισμένοι με καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και ιδιοκτήτη να τους παραδώσουν τα χρήματα. Μάλιστα τον ιδιοκτήτη τον χτύπησαν γιατί δεν άνοιγε το χρηματοκιβώτιο. Όταν πείσθηκαν πως ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο τον ανάγκασαν να τηλεφωνήσει στο λογιστή της εταιρείας να πάει στα γραφεία. Όταν έφτασε και ο λογιστής ήρθε αντιμέτωπος με τις δυο κάννες των καλάσνικοφ. Οι αδίστακτοι ληστές τον υποχρέωσαν να πάει στο χρηματοκιβώτιο και να το ανοίξει. Οι δράστες άρπαξαν περίπου 250.000 ευρώ και έγιναν καπνός.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, σημειώθηκαν ακόμα τρεις ληστείες, σε σούπερ μάρκετ στην οδό Φλέμινγκ στον Βύρωνα, σε κατάστημα στη λεωφόρο Αθηνών- Σουνίου 340 στο Κορωπί και σε περίπτερο στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Π. Φάληρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ