Πάνος Σκουρλέτης σε Χρήστο Παππά: Πήγαινε να πουλήσεις προστασία σε νυχτομάγαζο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Πάνος Σκουρλέτης σε Χρήστο Παππά: Πήγαινε να πουλήσεις προστασία σε νυχτομάγαζο [εικόνες&βίντεο]

(φωτογραφίες; Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται τα θερμά επεισόδια στο κοινοβούλιο, αυτήν την φορά μεταξύ του Υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΧΑ, Χρήστου Παππά.

Ο Υπουργός, διαδεχόμενος στο βήμα τον βουλευτή της ΧΑ του είπε, «Το δικό σας ναζιστικό μόρφωμα δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται στην Ελλάδα και στην πατρίδα, όταν είστε οι υμνητές της δικτατορίας, η οποία ευθύνεται για την προδοσία της Κύπρου».


Έξαλλος ο κ. Παππάς φώναζε από τα έδρανα, καθώς ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε λέγοντας, «δεν έχετε δικαίωμα να εμφανίζεστε με μανδύα κοινωνικής ευαισθησίας, όταν υπερασπίζεστε ότι πιο απεχθές υπάρχει στην ανθρώπινη ιστορία, τα κρεματόρια και τις διώξεις».

Πάνος Σκουρλέτης σε Χρήστο Παππά: Πήγαινε να πουλήσεις προστασία σε νυχτομάγαζο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0


Ο Προεδρεύων της έδρας Γιώργος Βαρεμένος καλούσε τον κ. Παππά να κάτσει κάτω στην θέση του, ο οποίος συνέχιζε να φωνάζει προς τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε, «ειδικά εσείς ενέχεστε σε δολοφονίες, σας γνωρίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός καλά», προκαλώντας κι άλλους βουλευτές της ΧΑ να εμπλακούν στον καυγά.

Πάνος Σκουρλέτης σε Χρήστο Παππά: Πήγαινε να πουλήσεις προστασία σε νυχτομάγαζο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1


Ο Υπουργός τους απάντησε, «κραυγάζετε, αλλά αυτές οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της δημοκρατίας», με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΧΑ να συνεχίζει, μαζί με άλλους βουλευτές του κόμματος του να φωνάζουν προς το βήμα όπου βρισκόταν ο κ. Σκουρλέτης.

Πάνος Σκουρλέτης σε Χρήστο Παππά: Πήγαινε να πουλήσεις προστασία σε νυχτομάγαζο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2


«Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε κανα νυχτομάγαζο», είπε τότε προς το μέρος των εδράνων της ΧΑ, με τον κ. Παππά να αποχωρεί από την αίθουσα εκτός εαυτού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ