Χαμός μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη χθες το βράδυ στη Βουλή: Θα πας φυλακή [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη χθες το βράδυ στη Βουλή: Θα πας φυλακή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές «σκληρού ροκ» έζησε το Κοινοβούλιο χθες το βράδυ, όταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης συγκρούστηκαν με σκληρές εκφράσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη του είπε να «ζήσει όσο προλαβαίνει την ελευθερία του», «ότι έχει διαπράξει κακούργημα» και ότι «θα πάει φυλακή», για να του απαντήσει με τη σειρά του ο κ. Πολάκης ότι «κακούργημα έκαναν αυτοί που την περίοδο ο 2012-14 επέτρεψαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ να σπαταλήσει 3,5 εκατ. ευρώ μαύρο χρήμα».
Ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε ότι «Αν αυτό για τα Δ.Σ το λέτε λεβέντικα κι όχι ως συνήθως μάγκικα και μετά να κρύβεστε να ζητήσετε εξηγήσεις από τον Κουρουμπλή. Δεν ξέρετε τι λέτε».
Από την μεριά του ο κ. Πολάκης συνέχισε την διένεξη που άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου υποστηρίζοντας ότι, «το μαύρο σύστημα που χτίσατε επί 30 χρόνια θα το αλλάξουμε» και ότι «αν με προκαλέσετε και άλλο, θα πω και άλλα ονόματα».


Καθ' όλη την διάρκεια του άγριου καυγά, συμμετείχαν και άλλοι βουλευτές, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ που παρενέβαιναν με εξίσου βαριές κουβέντες, ενώ μια αναφορά του κ. Πουλάκη στο όνομα του κ. Λοβέρδου, έκανε τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ να εκραγεί απειλώντας τον ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.
Ο καυγάς εκτυλίχθηκε με αφορμή το ζήτημα του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς και αυτό της στελέχωσης των ΜΕΘ, πεδία για τα οποία η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Αναπληρωτή Υπουργό για υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του και για παράνομες πράξεις που δεν του επιτρέπει η θέση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ