Τι θα πει ο Τσίπρας στη Βουλή για ασφαλιστικό και αξιολόγηση - iefimerida.gr

Τι θα πει ο Τσίπρας στη Βουλή για ασφαλιστικό και αξιολόγηση

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Με ενδιάμεσο σταθμό την αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή και το βλέμμα στραμμένο στην κρίσιμη συνεδρίαση του Εurogroup, αύριο, βρίσκεται η κυβέρνηση προσδοκώντας ένα σημάδι ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο από το μεσημέρι και μετά αναμένεται "πυρετός" συσκέψεων παρουσία του πρωθυπουργού και των στενών του συνεργατών, καθώς θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι με τις τοποθετήσεις των αρχηγών η συζήτηση στην Ολομέλεια θα λάβει χαρακτήρα προ ημερησίας.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να προχωρήσει σε μία εφ'όλης της ύλης τοποθέτηση περιγράφοντας αρχικά ποια ήταν η κατάσταση που παρέλαβε στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε αντιδιαστολή με τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του πρωθυπουργού θα εστιάζει εκ των πραγμάτων στη διαπραγμάτευση με τον κ. Τσίπρα να διαβεβαιώνει ότι "η αξιολόγηση θα κλείσει παρά τους ευσεβείς πόθους του Κυριάκου Μητσοτάκη που ποντάρει στην αποτυχία".

Τέλος, ο πρωθυπουργός πρόκειται να δώσει και το στίγμα της κυβέρνησης για την "επόμενη μέρα" και το αναπτυξιακό σχέδιο, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και το Κράτος Δικαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ