Τζεμπ Μπους: Δεν θα ψηφίσω τον Τραμπ -Δεν έχει δείξει δύναμη χαρακτήρα - iefimerida.gr

Τζεμπ Μπους: Δεν θα ψηφίσω τον Τραμπ -Δεν έχει δείξει δύναμη χαρακτήρα

(ΑΠΕ/ EPA/ JIM LO SCALZO)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, Τζεμπ Μπους, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το Νοέμβριο.

Ο Μπους είναι ένας από τα πολλά κορυφαία στελέχη των Ρεπουμπλικανών που έχουν αρνηθεί να υποστηρίξουν την καμπάνια του επιχειρηματία. Τόσο ο πατέρας του πρώην κυβερνήτη όσο και ο αδερφός του- αμφότεροι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ- επίσης έχουν αρνηθεί να στηρίξουν τον Τραμπ.

Κάποιοι από τους Ρεπουμπλικανούς έχουν ήδη δηλώσει ότι θα υποστηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον των Δημοκρατικών, αλλά ο Μπους το απέκλεισε.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει δείξει δύναμη χαρακτήρα. Δεν είναι συνεπής συντηρητικός. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν μπορώ να στηρίξω την υποψηφιότητά του», δήλωσε ο Τζεμπ Μπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζεμπ Μπους Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ