Ενόχληση Δήμα με Αβραμόπουλο για το ταξίδι στην Κύπρο - iefimerida.gr

Ενόχληση Δήμα με Αβραμόπουλο για το ταξίδι στην Κύπρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες τριβές στις σχέσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον αναπληρωτή του στο υπουργείο Άμυνας Γιάννη Ραγκούση φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα ενώ σε ένταση φαίνεται πώς είναι και οι σχέσεις του με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Δήμας δυσαρεστήθηκε με την σπουδή του κ. Αβραμόπουλου να πραγματοποιήσει πολύ γρήγορα το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Κύπρο σπάζοντας μια παράδοση που ήθελε αυτό να είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει ο υπουργός Εξωτερικών και όχι ο υπουργός Άμυνας, κάθε νέας κυβέρνησης. Μάλιστα, ο υπουργός Άμυνας πρόλαβε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό στο πρώτο ταξίδι εκτός Ελλάδας, κάτι που είναι επίσης εντελώς εκτός πρωτοκόλλου.

Η ένταση στις σχέσεις Αβραμόπουλου- Δήμα είχε εκδηλωθεί και στις μέρες που γίνονταν οι ζυμώσεις για τον σχηματισμό της νέα κυβέρνησης καθώς κανένας από τους δύο δεν δεχόταν να παραχωρήσει στον άλλο την αντιπροεδρία της κυβέρνησης με αποτέλεσμα και οι δυο θέσεις να μείνουν στο ΠΑΣΟΚ, στους κ.κ. Βενιζέλο και Πάγκαλο.

Όμως και ο κ. Ραγκούσης δε, περνά τις ευκολότερες μέρες με την συγκατοίκηση του στο συγκεκριμένο υπουργείο τόσο με τον κ. Αβραμόπουλο όσο και με τον ομόλογο του αναπληρωτή υπουργό από τον ΛΑΟΣ Γ. Γεωργίου, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως μέσα στις μέρες που ακολουθούν να έχουμε το πρώτο δημόσιο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ