Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητούν περισσότεροι από 7 στους 10 πολίτες - iefimerida.gr

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητούν περισσότεροι από 7 στους 10 πολίτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 73,4% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για την εφημερίδα το «Παρόν», θέλουν αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, ενώ σε σύγκριση με προηγούμενη δημοσκόπηση χάνει 6 μονάδες και η συσπείρωσή του βρίσκεται στο 33,2%.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 24,6%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,8%, το ΚΚΕ με 8,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,9%, το ΛΑΟΣ με 5,7%, η ΔΗΜΑΡ με 6,2%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ με 3,3% , η ΔΗΣΥ με 2,9% , το Παν. Αρμα Πολιτών με 1,3% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 20,2%.

Το 81,9% των ερωτηθέντων βλέπουν θετικά την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ενώ το 68,8% συμφωνεί με την απόφαση Σαμαρά να συμμετάσχει η ΝΔ στη νέα κυβέρνηση.

Στο ερώτημα για το ποιος θα ήθελαν να είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ προηγούνται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενώ Ακολουθούν η Λούκα Κατσέλη, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Δημήτρης Ρέππας και ο Χρήστος Παπουτσής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ