Μπακογιάννη: Kυβέρνηση συνεργασίας και μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Kυβέρνηση συνεργασίας και μετά τις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου θα επιμηκυνθεί αλλά οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012 έκανε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ολοκληρώνοντας αργά το βράδυ την διήμερη περιοδεία της στην Θράκη.

Η κ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε βέβαιη ότι η επόμενη κυβέρνηση που θα έρθει μέσα από τις κάλπες δεν θα είναι μονοκομματική αλλά μια νέα κυβέρνηση συνεργασίας. «Ο ελληνικός λαός θα μιλήσει και πιστεύω ότι τότε θα επιβάλει κυβερνήσεις συνεργασίας, οι οποίες σήμερα αποφασίστηκαν από τρεις αρχηγούς, αύριο θα έχουν αποφασιστεί από τον ελληνικό λαό» επεσήμανε.

Μετά τις συναντήσεις που είχε χθες το απόγευμα με παραγωγικούς φορείς του Έβρου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε δηλώσεις της, ζήτησε από την κυβέρνηση Παπαδήμου την στήριξη του αγροτικού τομέα αλλά και τη δημιουργία ζωνών ειδικών κινήτρων και ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ