Δύο Σέρβοι για τον πάγκο της ΑΕΚ – Μιχαϊλοβιτς και Τζούκιτς τα πρώτα φαβορί - iefimerida.gr

Δύο Σέρβοι για τον πάγκο της ΑΕΚ – Μιχαϊλοβιτς και Τζούκιτς τα πρώτα φαβορί

Φωτογραφία:Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Ισπανία και η Πορτογαλία να έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια στους ελληνικούς πάγκους, όμως στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να κάνουν στροφή προς την αγορά της Σερβίας. Σίνισα Μιχαϊλοβιτς και Μίροσλαβ Τζούκιτς βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την Ένωση.

Στην ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν διαρκώς πως δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί η σεζόν ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζονται και οι πρώτοι στόχοι. Ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς είναι αναμφίβολα το μεγάλο όνομα που ακούστηκε. Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν, έφυγε από τον πάγκο των «ροσονέρι» πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες αφού δεν κατάφερε να βρει τις ισορροπίες που απαιτούνταν σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Στην καριέρα του, ξεχώρισε η παρουσία του στην Σαμπντόρια, η οποία απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο από το 2013 έως το 2015.

Στη 2η θέση της λίστας φέρεται να βρίσκεται ο Μίροσλαβ Τζούκιτς. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυναμικό προπονητή, ο οποίος κατάφερε μετά από περιπλάνηση στη Σερβία και το Βέλγιο, να πάρει το εισιτήριο για την Ισπανία όπου εργάστηκε στη Βαγιαδολίδ. Την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία, την εξαργύρωσε με μια πρόταση για τη Βαλένθια, στον πάγκο της οποίας όμως έμεινε μόλις ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ