Ισπανικό τείχος – 735 πάσες και 19 τελικές από την Μπάγερν δεν έφεραν το γκολ - iefimerida.gr

Ισπανικό τείχος – 735 πάσες και 19 τελικές από την Μπάγερν δεν έφεραν το γκολ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντιέγο Σιμεόνε έχει δημιουργήσει μια ομάδα, την οποία για να τη νικήσεις πρέπει να προσπαθήσεις, να παλέψεις και να παρουσιάσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ακόμη όμως και αν συμβεί αυτό, κανείς δεν προεξοφλεί την επικράτηση. Κάτι τέτοιο συνέβη και στον ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου.

Από την στιγμή που η Ατλέτικο προηγήθηκε στο σκορ, όλοι γνώριζαν τι θα ακολουθούσε. Ο Σιμεόνε έδωσε εντολή για μια διπλή ζώνη άμυνας με καλύψεις στα άκρα και η Μπάγερν όσο και αν προσπαθούσε να βρει τα κενά, αδυνατούσε να απειλήσει.

Οι Γερμανοί ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο και στο 2ο μέρος ο Πεπ Γκουαρντιόλα έψαξε και βρήκε μια κίνηση, η οποία ενδεχομένως να του χάριζε έστω την ισοπαλία. Η άνοδος του Αλάμπα στη μεσαία γραμμή δημιούργησε τον έξτρα παίκτη που χρειαζόταν η Μπάγερν, η οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 735 επιτυχημένες πάσες και 19 τελικές!

Αριθμοί, που αποδεικνύουν πως η Ατλέτικο δέχθηκε ακατάπαυστη πίεση χωρίς ανάσα για 45 λεπτά κι όμως άντεξε μέχρι τέλους. Η γερμανική «κατοχή» δεν απέδωσε στο «Βιθέντε Καλντερόν» παρά το γεγονός πως οι Βαυαροί πραγματοποίησαν εμφάνιση με την πιο ολοκληρωτική εικόνα υπεροχής απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος αν κάτι γνωρίζει καλά, είναι το να προστατεύει την εστία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ