Μοσκοβισί: Μπορεί να κλείσει συμφωνία, αλλά πρέπει να γίνει δουλειά - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Μπορεί να κλείσει συμφωνία, αλλά πρέπει να γίνει δουλειά

Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να γίνει κάθε προσπάθεια, ώστε να αποφευχθεί μια νέα πιθανή κρίση υπογράμμισε ο Πιέρ Μοσκοβισί , στο περιθώριο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Η θέση της Επιτροπής πως μπορεί να βρεθεί συμφωνία στα ανοιχτά ζητήματα» , ανέφερε ο Γάλλος Επίτροπος, τονίζοντας πως έχει απομένει αρκετή δουλειά αλλά «έχει γίνει σημαντική πρόοδος».

«Θα εργαστούμε προς τη κατεύθυνση μιας συμφωνίας ήρεμα και συγκροτημένα». Θέλουμε να ενδυναμώσουμε και να μεταρρυθμίσουμε την Ελλάδα για να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας», προσέθεσε.

Οπως υποστήριξε ο Πιέρ Μοσκοβισί, το πακέτο Γιούνκερ και οι επενδύσεις της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας είναι «σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη σε όλη την Ευρωζώνη».

Ανέφερε, δε, πως το σημαντικό είναι να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις το συντομότερο δυνατό, ώστε να φανούν τα αποτελέσματα του πακέτου Γιούνκερ, που «κινείται προς την σωστή κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ