Οριστικό: Σιδηρόπουλος ο διαιτητής στον τελικό – Χωρίς κόσμο στις κερκίδες - iefimerida.gr

Οριστικό: Σιδηρόπουλος ο διαιτητής στον τελικό – Χωρίς κόσμο στις κερκίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ενώ οριστική είναι και η απόφαση η αναμέτρηση να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Ο Σταύρος Κοντονής μπορεί αρχικά να είχε ζητήσει να έρθει ξένος διαιτητής για να σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο η πρόταση της ΕΠΟ να οριστεί ο κορυφαίος εν ενεργεία Έλληνας διαιτητής στον τελικό, φαίνεται πως βρήκε σύμφωνο τον υφυπουργό Αθλητισμού, στο σημερινό ραντεβού των δύο πλευρών.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Γαλλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, θεωρείται μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη σφυρίχτρα των ελληνικών γηπέδων και η εμπειρία του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποτέλεσε βαρόμετρο για την επιλογή.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ο τελικός να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 7 Μαϊου χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα λάβει 250 ονομαστικές προσκλήσεις για τις υποχρεώσεις της και τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ θα πάρουν από 30 ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ με διαπιστεύσεις και με ιδιαίτερη προσοχή θα γίνει η είσοδος των δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ