Η μάχη της Μαδρίτης - Με απουσίες η Ατλέτικο κόντρα στην Μπάγερν - iefimerida.gr

Η μάχη της Μαδρίτης - Με απουσίες η Ατλέτικο κόντρα στην Μπάγερν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού στο Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν» ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου.

Αφού απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να ξεπεράσει και τον επόμενο σκόπελο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την Μπάγερν Μονάχου. Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, με τα φώτα να πέφτουν πάνω στους δύο προπονητές, Ντιέγκο Σιμεόνε και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η αμυντική γραμμή των Ισπανών βρίσκεται στην καλύτερη φάση της μέσα στη σεζόν και ειδικά εντός έδρας όπου οι επιδόσεις της τρομάζουν κάθε αντίπαλο. Ωστόσο ο Σιμεόνε απόψε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γοδίν και Τιάγκο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεδομένα η αμυντική λειτουργία των «ροχιμπλάνκος» θα επηρεαστεί. Επιστρέφει πάντως ο Τόρες, αφού εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής.

Από την πλευρά της η Μπάγερν συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά σε καλή κατάσταση και ο Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στους μόνιμους απόντες Ρόμπεν και Μπαντστούμπερ.


Πιθανές ενδεκάδες
Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ - Χουανφράν, Χιμένες, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς - Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Αουγκούστο Φερνάντες - Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ - Λαμ, Μαρτίνες, Αλάμπα, Μπερνάτ - Αλόνσο, Βιδάλ, Κόστα, Ριμπερί - Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ