Final 4 με... άρωμα Ελλάδας – Και ο Μπαρτζώκας με τη Λοκομοτίβ στο Βερολίνο - iefimerida.gr

Final 4 με... άρωμα Ελλάδας – Και ο Μπαρτζώκας με τη Λοκομοτίβ στο Βερολίνο

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λοκομοτίβ του Γιώργου Μπαρτζώκα ολοκλήρωσε το θαύμα της και πήρε την πρόκριση για το Βερολίνο.

Με φοβερό μπάσκετ, όταν η μπάλα «έκαιγε», οι Ρώσοι νίκησαν την Μπαρτσελόνα (81-67) και εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Final Four του Βερολίνου. Επειτα από ένα συναρπαστικό Game 5, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προστάτευσε την έδρα της και πήρε -για πρώτη φορά- ιστορική πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη. Σπουδαία η προσφορά των Σίνγκλετον και Τζάνινγκ στην τελευταία περίοδο, όπου η «Λόκο» ισοπέδωσε τους Καταλανούς. Ο Στράτος Περπέρογλου πάλεψε για την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν αρκούσε και οι «μπλαουγκράνα» έμειναν για δεύτερη χρονιά εκτός Final Four.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν «λύγισε» με 3-2 την Μπαρτσελόνα κι έγινε η ομάδα που συμπλήρωσε το... καρέ των «μονομάχων», ενώ στα ημιτελικά θα κοντραριστεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (13/5, 22:00). Στον άλλο ημιτελικό η Φενέρμπαχτσε θα κοντραριστεί με την Λαμποράλ Κούτσα (13/5, 19:00).

Ο,τι κι αν γίνει πάντως στο Βερολίνο, το σίγουρο είναι πως το τρόπαιο θα το σηκώσει Ελληνας, καθώς στη Φενέρμπαχτσε αγωνίζεται ο Κώστας Σλούκας, το «τιμόνι» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στα χέρια του Δημήτρη Ιτούδη, η παρουσία του Γιάννη Μπουρούση δεσπόζει στο ρόστερ της Λαμποράλ Κούτσα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει βάλει την υπογραφή του στην επιτυχία της Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία για πρώτη φορά πήρε το εισιτήριο για το Final Four!

Αυτή μάλιστα θα είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η κούπα θα έχει γαλανόλευκο χρώμα, καθώς το 2011 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Euroleague στη Βαρκελώνη, ακολούθησε το back to back του Ολυμπιακού (2012, 2013) ενώ στη συνέχεια σειρα είχαν η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (2014) και η Ρεάλ Μαδρίτης του Γιάννη Μπουρούση (2015).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λοκομοτίβ Μόσχας FInal 4 Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ