Μασάζ Κατρούγκαλου-Χουλιαράκη σε βουλευτές: Ασφαλιστικό και Φορολογικό έχουν στοιχεία της ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Μασάζ Κατρούγκαλου-Χουλιαράκη σε βουλευτές: Ασφαλιστικό και Φορολογικό έχουν στοιχεία της ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο καθιερωμένο «μασάζ» προς τους κυβερνητικούς βουλευτές, ενόψει της ψήφισης τους ασφαλιστικού και του φορολογικού προχώρησαν χθες οι υπουργοί Γιώργος Κατρούγκαλος και Γιώργος Χουλιαράκης.

Πάνω από 50 βουλευτές, οι οποίοι είναι μέλη στις επιτροπές κοινωνικών και οικονομικών υποθέσεων έδωσαν το «παρών» στην ευρεία ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, χθες, στη Βουλή και η οποία πήρε χαρακτήρα ενημέρωσης και εκτόνωσης συνάμα.

Ο υπουργός Εργασίας, προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση για τις πτυχές του νομοσχεδίου, εστιάζοντας στο ότι προστατεύεται το άθροισμα κύριας και επικουρικής μέχρι 1.300 ευρώ. Επίσης, δεν έλειψαν και οι αναφορές του στις απαιτήσεις των δανειστών για λήψη ακόμα πιο σκληρών μέτρων.

Το φορολογικό έχει στοιχεία της ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ
Και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τέλος εξήγησε στους βουλευτές πως παρά τις δυσκολίες του φορολογικού υπάρχουν τα στοιχεία της ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι θα επιβαρύνονται εισοδήματα πάνω από 42.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ