Ωρα Champions League: Ο πρώτος ημιτελικός στο Μάντσεστερ για Σίτι και Ρεάλ - iefimerida.gr

Ωρα Champions League: Ο πρώτος ημιτελικός στο Μάντσεστερ για Σίτι και Ρεάλ

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μάντσεστερ διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Champions League ανάμεσα στην Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45 OTE Sport 1), με τους Άγγλους να αναζητούν ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον τελικό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνώρισε την αποθέωση σε μια ακόμη επιστροφή του στην πόλη του Μάντσεστερ. Την τελευταία φορά που αντιμετώπισε την Σίτι είχε δει την ομάδα του να αποσπά τέσσερις βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων όμως σήμερα γνωρίζει πως περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν.

Ο Πορτογάλος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Βαγιεκάνο και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στο συγκρότημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε και τον Καρίμ Μπενζεμά να ξεπερνά το πρόβλημα του τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Γάλλου τεχνικού ενώ από πλευράς Άγγλων η μοναδική απουσία ακούει στο όνομα του Γιάγια Τουρέ.

Πιθανές Συνθέσεις
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Χεσούς Νάβας, Αγουέρο, Σίλβα
Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κροος, Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ