Ατρόμητος και ΑΕΚ για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου - iefimerida.gr

Ατρόμητος και ΑΕΚ για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατρόμητος και ΑΕΚ διεκδικούν σήμερα (18:00, ΟΤΕ Sport 2) το ένα από τα δύο εισιτήρια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Περιστέρι, στον επαναληπτικό αγώνα του 1-0 υπέρ της Ενωσης στο ΟΑΚΑ.

Το γκολ του Πέτρου Μάνταλου ήταν αυτό που έκρινε το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων με την ΑΕΚ να παίρνει έστω και ισχνό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.

Τόσο ο Τραϊανός Δέλλας όσο και ο Στέλιος Μανωλάς ξεκαθάρισαν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, με την ΑΕΚ να καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμά της και τον Ατρόμητο να ψάχνει την ανατροπή.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από υπουργική απόφαση με τους δύο προπονητές να μην αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να κατεβάζουν 11άδες με όλα τους τα όπλα.

Πιθανές Συνθέσεις
Ατρόμητος:Μπάρκας-Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης-Μπίτολο-Ουσέρο (Κεϊτά), Ούμπιδες-Ματέι, Σουμπίνιο (Γροντής), Μπρίτο-Λε Ταλέκ
ΑΕΚ:Μπαρόχα-Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ-Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος-Μπαρμπόσα, Βάργκας (Μπουονανότε), Αραβίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ατρόμητος Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ