ΠΑΟΚ: «Δεν γίνεται πόλεμος χωρίς θυσίες» - Γιατί πληρώνει τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: «Δεν γίνεται πόλεμος χωρίς θυσίες» - Γιατί πληρώνει τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη είναι οριστική και αμετάκλητη. Ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση, έπειτα από απόφαση του μεγαλομετόχου αλλά και μιας ομάδας ανθρώπων, στην οποία τον λόγο πήραν και οι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, υπήρξε μια συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου, με τον Βλάνταν Ιβιτς, τους τρεις αρχηγούς Στέφανο Αθανασιάδη, Αλέξανδρο Τζιώλη και τον Γιώργο Τζαβέλλα αλλά τους ανθρώπους του νομικού επιτελείου. Σε αυτή τη συνάντηση ο Σαββίδης δεν ήταν «παρών» αλλά ενημερώθηκε στη συνέχεια για όλες τις απόψεις, πριν τελικά πάρει την απόφαση, να μην κατέβει ο Δικέφαλος του βορρά στο Φάληρο.

Ο Σαββίδης αν και στις δηλώσεις του στη γιορτή των 90 ετών του ΠΑΟΚ έδειξε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα, τελικά αποφάσισε να μην στείλει ούτε την ομάδα Κ20, με την ΠΑΕ να σχολιάζει πως «Δεν γίνεται πόλεμος χωρίς θυσίες». Ουσιαστικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ικανοποιήθηκαν από το γεγονός πως στην ΕΠΟ δεν έγινε καμία αλλαγή μετά τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους της FIFA και πλέον θα περιμένουν έργα και όχι λόγια να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Εκτός από την αφαίρεση των 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό από 10.000 έως 50.000 με το 80% αυτών των χρημάτων να πηγαίνει στα ταμεία του Ολυμπιακού αφού ο κανονισμός ορίζει το συγκεκριμένο ποσοστό να καταλήγει στον γηπεδούχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ