ΑΔΕΔΥ: Κατάληψη στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων - iefimerida.gr

ΑΔΕΔΥ: Κατάληψη στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού πραγματοποιεί το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18:30, η ΑΔΕΔΥ, ενώ από το πρωί μαζί με την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών έχουν καταλάβει το κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων.

Η ΑΔΕΔΥ χαρακτηρίζει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο «ταφόπλακα» στην κοινωνική ασφάλιση σε ανακοίνωσή της σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. κατέθεσε στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο – ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση και το νομοσχέδιο της νέας φορολεηλασίας.

Δεν σταματούν όμως μόνο εκεί. Εκτός από τα παραπάνω, που θα επιβαρύνουν τον λαό με 5,4 δισ. ευρώ, η Κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές να νομοθετήσει και επιπλέον «προληπτικά» μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ, εξόντωσης του λαού για να εφαρμοστούν άμεσα σε περίπτωση μη υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος. Δίνουμε τη μάχη τώρα! Τα ψέματα τελείωσαν! Μπλόκο στα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα, στο ασφαλιστικό και τη νέα φοροεπιδρομή. »

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση και πορεία σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, στις 6:30μμ στα Χαυτεία.

ΑΔΕΔΥ: Κατάληψη στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ