Ωρα ημιτελικών σε Ελλάδα και Ευρώπη – Ποδοσφαιρική πανδαισία τη Μεγάλη Εβδομάδα - iefimerida.gr

Ωρα ημιτελικών σε Ελλάδα και Ευρώπη – Ποδοσφαιρική πανδαισία τη Μεγάλη Εβδομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης στο Champions League και στο Europa League, συνθέτουν το ποδοσφαιρικό τοπίο της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η δράση τώρα αρχίζει. Οι τελευταίες στροφές της ποδοσφαιρικής σεζόν ανεβάζουν την αδρεναλίνη με τις αναμετρήσεις αυτής της εβδοομάδας να κλέβουν την παράσταση.

Ημιτελικά Κυπέλλου

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στον επαναληπτικό αγώνα του ΟΑΚΑ. Η Ενωση είχε πανηγυρίσει μια δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 και το δεύτερο 90λεπτο θα είναι αυτό που τελικά θα κρίνει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό της 7ης Μαϊου.

Στο άλλο ζευγάρι ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με την κανονική ομάδα ή με την U20. Ο Ιβάν Σαββίδης πρόσφατα δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί κανoνικά στο «Γ.Καραϊσκάκης» στον επαναληπτικό της Τούμπας, με τους ερυθρόλευκους να έχουν φυσικά ένα ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Champions League

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φτάνει στο αποκορύφωμά της. Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν συνθέτουν τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του θεσμού, με τις πρώτες αναμετρήσεις να διεξάγονται Τρίτη και Τετάρτη σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη αντίστοιχα.

Europa League

Στην 2η τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, αναμένονται δύο ημιτελικοί με ανοιχτή κάθε πρόβλεψη για την τελική τους έκβαση. Η Σαχτάρ υποδέχεται στο Λβιβ την Σεβίλλη ενώ στο «Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Λίβερπουλ, με τους δύο φιλοξενούμενους να είναι θεωρητικά τα δύο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Μ.Τρίτη
Ατρόμητος-ΑΕΚ 18:00
Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45

Μ.Τετάρτη
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 17:00
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν 21:45

Μ.Πέμπτη
Σαχτάρ-Σεβίλλη 22:05
Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ 22:05

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγώνες ημιτελικά Κύπελλο Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ