Sapila xeftila kai tekila στον κινηματογράφο Capitol Ζέφυρος [trailer] - iefimerida.gr

Sapila xeftila kai tekila στον κινηματογράφο Capitol Ζέφυρος [trailer]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία κινηματογραφική απόπειρα του Νίκου Ζερβού και του Γιάννη Παρασκευόπουλου, που προσπαθούν να δείξουν με έναν σαρκαστικό τρόπο τι συμβαίνει πολιτικά σε μια Ελλάδα που υποφέρει θα προβληθεί σε πρώτη προβολή από τις 24/11 αποκλειστικά στον κινηματογράφο Capitol Ζέφυρος.

Στην ταινία Sapila xeftila kai tekila πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιάννης Μπονσταντζόγλου, Ζωή Ζέρβα και Νίκη Κακoγεωργίου που μέσα από τον σαρκασμό, μας δείχνουν τι γίνεται πίσω από τις πλάτες μας και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γιατί δεν αντιδρούμε .

Σύμφωνα με το στόρι της ταινία, ο μεγαλύτερος εν ζωή σκηνοθέτης Ιωάννης Μποστ ψάχνει να βρει την έμπνευσή του μέσα σε κάδους σκουπιδιών, οπού τον ανακαλύπτει μια δημοσιογράφος. Η περιπέτειά του αρχίζει όταν λίγο αργότερα τον βρίσκει η νοσοκόμα που τον φροντίζει και τον κλειδώνει κατά λάθος στα εργαστήρια της erosfilm. Εκεί ο ίδιος αρχίζει να μοντάρει διάφορα πλάνα που σχετίζονται με την πολιτική κατάσταση της χώρας μας και συνθέτει τη δική του ταινία .

Capitol Ζέφυρος, Πατησίων, Ιουλιανού & Γ' Σεπτεμβρίου, (εμπ. κέντρο Athenian Capitol, 4oς όροφος), Ώρες προβολών: 18:00, 20:00, 22:00.

Sapila xeftila kai tekila στον κινηματογράφο Capitol Ζέφυρος [trailer] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ