Συναντήσεις Παπαδήμου, Βενιζέλου και τρόικας για την 6η δόση - iefimerida.gr

Συναντήσεις Παπαδήμου, Βενιζέλου και τρόικας για την 6η δόση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαρκείς είναι οι επαφές της τρόικας με την ελληνική πολιτική ηγεσία για την εκταμίευση της 6ης δόσης. Λίγο μετά τις 9 ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τους κ.κ. Μορς, Μαζούχ και Τόμσεν με τους οποίους νωρίτερα συναντήθηκε και ο κ. Βενιζέλος.

Νωρίτερα απόψε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με τους επικεφαλής της τρόικας που επισκέπτονται την Αθήνα μετά τον σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι δεσμεύσεις της χώρας και να οργανωθεί η συνεργασία μεταξύ ελληνικής Κυβέρνησης και Τρόικας για την εκτέλεση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, την εκταμίευση της έκτης δόσης, την προετοιμασία του νέου προγράμματος, της νέας δανειακής σύμβασης, καθώς και της συμμετοχής των ιδιωτών στο νέο σχήμα μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους.

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν, επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης, ο ΓΓ του Υπουργείου Οικονομικών κ. Η. Πλασκοβίτης και ο Πρόεδρος του ΣΟΕ καθηγητής κ. Γ. Ζανιάς.

Αύριο οι Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς θα συναντηθούν και με τον Γιώργο Παπανδρέου (στις 10.30 στο γραφείο του στη Βουλή) και τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ την Κυριακή η τρόικα θα συναντηθεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ