Αδίστακτη λησταρχίνα: Χτύπησε ιδιοκτήτρια καταστήματος για της πάρει το πορτοφόλι - iefimerida.gr

Αδίστακτη λησταρχίνα: Χτύπησε ιδιοκτήτρια καταστήματος για της πάρει το πορτοφόλι

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρωτοφανή βία αντέδρασε μια νεαρή ληστής όταν η ιδιοκτήτρια καταστήματος που πήγε να κλέψει την αντιλήφθηκε.

Η 19χρονη μπήκε στο εμπορικό κατάστημα της 33χρονης επιχειρηματία δήθεν για να ψωνίσει. Οταν η νεαρή νόμιζε ότι κανένας δεν την προσέχει άρπαξε από την τσάντα της γυναίκας πορτοφόλι με 50 ευρώ. Όταν η ιδιοκτήτρια προσπάθησε να την εμποδίσει, την χτύπησε και το έβαλε στα πόδια. Η αστυνομία επενέβη μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό και συνέλαβε την κακοποιό.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ότι η 19χρονη μαζί με έναν άνδρα συνεργό της, είχαν χτυπήσει ένα 16χρονο κορίτσι στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου με σκοπό τη ληστεία. Το κορίτσι γλύτωσε μετά από επέμβαση περαστικών.
Στις 22 Ιανουαρίου το ζεύγος ξαναλήστεψε το κορίτσι αποσπώντας του ένα μικρό ποσό που είχε στην κατοχή της.

Η 19χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που της άσκησε δίωξη για ληστεία, ενώ για τα προηγούμενα αδικήματα σε βάρος της 16χρονης σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία Πάτρα κατάστημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ